Sport

Au făcut un meci bun dar au pierdut pe final

Voleibalistele de la CS „U” Cluj nu au reșit să facă față oltencelor de la SCM „U” Craiova, fiind învinse cu scorul de 2-3 (25-20, 26-24, 18-25, 13-25, 7-15) după ce primele două seturi le-au câștigat fără probleme.

Fetele antrenate de Dănuț Ciontoș nu reușesc să își revină și pierd încă un meci, al șaptelea pierdut din cele nouă disputate până acum.

Antrenorul echipei de volei feminin al CS „U” Cluj, Dănuț Ciontoș a declarat că cele trei jucătoare pe care nu s-a putut conta în totalitate a însemnat foarte mult pentru echipă, acesta fiind unul dintre motivele pentru care echipa nu a reușit să le învingă pe craiovence. „Din păcate am avut trei jucătoare accidentate, una pe care nu am putut să o folosim iar două care au jucat la 50-60% din capacitatea lor și pe baza unor greșeli individuale ale noastre Craiova a reușit să revină de la 2-0 și să câștige cu 3-2. Au fost două seturi foarte bune dar din păcate nu au fost sufieciente, dacă nu ai trei nu ai nimic. Asta este jocul, nu ai ce să-i faci, câteodată ai tu câștig de cauză, câteodată are adversarul și din păcate când joci acasă este și mai dureros să pierzi, după ce conduci cu 2-0 să pierzi cu 3-2. Asta este situația, avem un lot destul de restrâns și dacă mai ai și accidentate este greu să faci o echipă competitivă”, a declarat antrenorul Universității Cluj.


Meciul de duminică este considerat din start ca pierdut, fiind un meci între echipa de pe locul 3 și echipa de pe locul 11, dar antrenorul speră la o victorie frumoasă la ultimul meci din acest an de la Cluj. „Duminică vom merge la Bacău și vom juca. Șansele noastre sunt destul de mici dar speranța moare ultima. Meciul cel mai important va fi la Cluj, pe 20 decembrie, când vom juca aici cu Iașiul și sperăm ca atunci să câștigăm”, a spus Dănuț Ciontoș.

Clasamentul Diviziei A1 feminin
1. C.S. Volei Alba-Blaj 22
2. C.S. Dinamo Romprest București 21
3. C.S. Știința Bacău 21
4. C.S.M. București 20
5. C.S.M. Târgoviște 19
6. C.S.M. Satu Mare 12
7. C.S. „U” Medicina C.S.S. Târgu Mureș 12
8. S.C.M. „U” Craiova  8
9. C.S.M. Lugoj 7
10. V.C. Unic L.P.S. Piatra Neamț 6
11. C.S. „U” Cluj 6
12. A.C.S. Penicilina Iași 5

abonare newsletter