Sport

220 de clujeni joacă volei în scop caritabil pentru tinerii din centrele FRCCF

Peste 220 de persoane de toate varstele s-au inscris la competiţia Volei 2 Give, un eveniment sportiv caritabil prin care se strâng fonduri pentru masa zilnică a tinerilor din centrele comunitare ale FRCCF.

Proiectul "Volei 2 Give" se află la prima ediție și presupune interacțiunea sportivă între oameni, pe parcursul a două zile, cu scopul strângerii de fonduri care mai apoi vor fi  donate în totalitate Fundației române pentru copii, comunitate și familie, din Cluj-Napoca.

Inscriereile în proiect s-au încheiat pe 23 noiembrie cu un total de 32 de echipe participante iar competiţia sportivă va avea loc care va avea loc în 6 - 7 decembrie 2014,  în mai multe locații din Cluj-Napoca.


Astfel, sâmbătă 06 decembrie, între orele 09.00-18.00, vor avea loc competiții la sala Palatul Copiilor (strada Republicii, numărul 23), Liceul Constantin Brancusi (strada Horticultorilor, numarul 1), Scoala „Radu Stanca” (strada Zorilor, nr. 27), Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (strada Calea Manastur numarul 3-5I, respectiv duminică, 7 decembrie începând cu orele 9:00-17:00, la sala „Gheorghe Roman”  din incinta Parcului Sportiv Universitar „Iuliu Hatieganu”, Universitatea Babes Bolyai, strada Pandurilor, numarul 7, Cluj-Napoca.

In cadrul acestui eveniment, veti avea ocazia sa vizionati un meci demonstrativ de frisbee – Ultimate Disc, meci prezentat de echipa Incredible Ultimates.


„Prin acest eveniment dorim să oferim multe zâmbete copiiilor de la FRCCF, imbinând pasiunea pentru volei cu dorința de ajuta.  Sportul a reprezentat întotdeauna un mijloc plăcut de a relaționa cu ceilalți, iar alături de colegul meu, Mihai Sepsi, ne-am gândit să le oferim oamenilor ocazia de a-i ajuta pe copii. S-au înscris 32 de echipe, care vor comunica interactiv prin intermediul meciurilor de volei pe care le vor disputa. Câștigatorul va avea ocazia să joace un meci demonstrativ cu echipa de volei femin U Cluj. Faptul că oamenii au fost interesați de acțiunea organizată de noi,  ne-a bucurat ș ne-a umplut de optimism.” declară Oprea Florentina, co-organizator al evenimentului Volei 2 Give.

Ultimele Stiri
abonare newsletter