Sport

Înfrângere pentru U-BT în ultimul meci din EuroChallenge la Cluj

Echipa de baschet masculin antrenată de Marcel Țenter și Dorin Pintea a pierdut meciul cu numărul patru, în fața echipei austriece, Magnofit Güssing Knights, scor final 68-81.

Începută foarte slab, partida dintre echipele U-Banca Transilvania și Magnofit Güssing Knights a fost în totalitate condusă de echipa oaspete, clujenii reușind cu greu să se apropie la cel mult șapte puncte de echipa adversă.

Plecarea de zilele trecute a jucătorului Miljan Medvedj a fost semnalată și de către cei peste 2000 de suporteri ai echipei clujene, aceștia oferind la începutul partidei un moment emoționant atunci când o parte din fani au afișat un banner pe care scria „#4 Meda forever”.


Antrenorul echipei U-Banca Transilvania, Marcel Țenter a declarat după meci că principala nemulțumire în jocul de astăzi este disciplina de joc care a fost suv nivel. „Vreau sa felicit echipa din Gussing, au meritat victoria de astazi. Au jucat foarte intens si agresiv si ne-au impiedicat sa ne executam planul de joc. Aceasta este, de altfel, principala mea nemultumire: am exersat anumite lucruri la antrenamente, insa disciplina noastra de joc a fost sub nivelul la care trebuia sa fie. Acest lucru trebuie sa se schimbe, pentru ca nu aceasta este directia in care imi doresc ca lucrurile sa mearga. Imi pare rau ca nu am putut sa le oferim fanilor un meci de calitate”, a spus Țenter.

Marcatori:
U-Banca Transilvania: Baciu 14 (5 rec.), Millage 13 (7 rec., 5 p.d.), Mandache 10, Barnette 9 (4 rec., 3 p.d.), Silvasan 9 (3 rec.), Hargrove 8 (3 rec., 2 p.d.), Jucan 3 (5 rec.), Lalovic 2 (4 rec.), Cuic (3 rec.). A mai jucat Kuti.


Magnofit Güssing Knights: Taylor 19 (7 rec.), M. Klepeisz 14 (5 rec.), Dunn 14 (5 rec., 7 p.d.), Heard 10 (4 rec.), S. Koch 10 (3 rec.), Georgiev 9 (6 rec.), T. Klepeisz 5 (2 rec., 8 p.d.).

U-Banca Transilvania va mai întâlni în EuroChallenge echipele Trabzonspor, marți, 9 decembrie, de la ora 20:00, și Atomerőmű SE, tot marți, 16 decembrie, de la ora 19:00.


Clasament EuroChallenge Grupa F:
1. Trabzonspor Medical Park 8
2. Magnofit Güssing Knights 7
3. Atomerőmű SE Paks 5
4. U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 4

Ultimele Stiri
abonare newsletter