Sport

Clujul câștigă Cupa României la karate cu două echipe pe podium

Clubul Sportiv Politehnica a câștigat Cupa României la karate, competiție organizată de FRK WKC, iar pe locul 3 s-a clasat echipa clubului CS Hayashi Activ din Florești.

Gruparea din Cluj a obținut 58 de medalii (34 aur, 15 argint, 9 bronz), ea fiind urmată în clasament de CS Rapid București cu 51 medalii ( 17, 22, 12), CS Hayashi Activ din Florești cu 34 medalii (13, 10, 11) și CS Dojokan Activ din Aiud cu 14 medalii (7, 6, 1), potrivit unui comunicat remis de Agerpres.

Cupa României, desfășurată pe parcursul a doua zile la Complexul Sportiv Apollo din București, a reunit 531 de sportivi , 77 de echipe din 44 de cluburi membre ale FRK WKC. „Federația Română Karate WKC a încheiat prima parte a calendarului 2014-2015. Mai avem o singură competiție organizată la Arad de CS Tiger și ne vom mai întâlni doar la Gala Campionilor la Cluj, în 20 decembrie 2014. Urmează un început de an aglomerat, în care va trebui să găsim cele mai bune opțiuni pentru pregătirea loturilor naționale care vor participa anul viitor la primele competiții organizate de United World Karate (UWK). Rămâne de văzut dacă vom avea și o susținere financiară adecvată pentru participarea la Campionatul Mondial UWK din Brazilia. Va fi un moment important pentru karate-ul mondial cu siguranță, când cele 7 federații mondiale unite sub aceiași <umbrelă> își vor trimite cei mai buni sportivi în confruntarea comuna de la Sao Paulo”, a declarat Liviu Crișan, președintele FRK WKC.


FR Karate WKC anunță ca în data de 20 decembrie 2014 va organiza la Cluj Napoca - Gala FRK WKC 2014, unde vor fi invitați cei mai buni sportivi ai federației alături de antrenori lor .

Ultimele Stiri
abonare newsletter