Sport

Bute s-a accidentat și nu va concura la Montreal

Pugilistul Lucian Bute s-a accidentat la spate şi nu va putea evolua în meciul cu argentinianul Roberto Bolonti.

Programată pentru data de 6 decembrie, la gala de la Montreal Lucian Bute va fi înlocuit de Bolonti, anunţă TVS Sports.

Lucian Bute a anunțat ieri, pe o pagină de socializare, că s-a accidentat în timpul antrenamentelor și că din această cauză nu va mai putea să urce în ring la Montreal. „Am un anunţ trist: M-am accidentat în timpul antrenamentului şi nu îmi pot finaliza pregătirea pentru următorul meci. Am luat decizia împreună cu echipa mea să nu boxez pe 6 decembrie. Îmi pare foarte rău dar nu-mi pot permite să urc în ring dacă nu sînt pregătit 100% şi în stare perfectă de sănătate. Voi reveni!”, a fost anunţul lui Bute.


Președintele InterBox, clubul pentru care boxează Bute, a confirmat informația, potrivit gsp.ro. „Am vorbit cu el, Lucian e foarte dezamăgit şi nefericit. Mi-a spus că nu poate ridica braţele şi că are dureri. Accidentarea asta pare să fie pur ghinion, pentru că nu ştiu să fi avut astfel de probleme în trecut. Este un ghinion teribil”, a preşedintele InterBox, Jean Bedard.

Lucian Bute, în vârstă de 34 de ani, a boxat ultima dată la 19 ianuarie, la Montreal, fiind învins atunci la puncte de canadianul Jean Pascal, într-un meci contând pentru centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea.


Bute (31-2, 24 KO) a pierdut centura IBF la categoria supermijlocie în mai 2012, când a fost învins de britanicul Carl Froch.

Etichete: montreal lucian bute
abonare newsletter