Sport

Clujencele au pierdut în fața vicecampioanei

Baschetbalistele Universității Cluj au cedat în fața vicecampioanei Universitatea Goldiș ICIM Arad, cu scorul de 47-82 (10-20, 15-25, 12-22, 10-15 ).

Partida s-a desfășurat ieri pe parchetul Sălii Sporturilor „Horia Demian” și a contat pentru etapa a 13-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin.

Antrenorul clujencelor, Florin Covaciu a declarat că diferența de vârstă de și experiență s-a văzut pe tabelă la finalul meciului. „Tinerețea echipei noastre și lipsa de experiență a făcut să se vadă diferența de valoare pe tot parcursul jocului”, a declarat Florin Covaciu, antrenorul universitarelor.


De la Universitatea Cluj s-au remarcat Amber Jones, care a fost principala marcatoare, cu 20 de puncte, 8 recuperări și 3 pase decisive, Kristina King, cu 11 puncte și 2 recuperări și Annie Kassongo, cu 8 puncte.

Pentru jucătoarele „alb-negre” urmează deplasarea de la Timișoara, unde vor întâlni mâine, 19 noiembrie, formația BCM Danzio, în cadrul etapei a 12-a a Ligii Naționale. „Sperăm la un meci cât mai bun și dacă se poate, o victorie”, a spus Covaciu.


Partida de mâine este programată să înceapă la ora 15:00, și va fi disputată în Sala „Constantin Jude” din Timișoara.

Etichete: Universitatea Cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter