Sport

U-Alexandrion a inaugurat noua Sală Polivalentă cu o înfrângere

Handbalistele de la U-Alexandrion au fost primele care au jucat un meci oficial în noua Sală Polivalentă, astfel inaugurând din punct de vedere sportiv sala.

Echipa de handbal feminin din Cluj, U-Alexandrion a pierdut azi primul meci jucat în noua Sală Polivalentă din Cluj-Napoca, în fața mult mai experimentatei echipe Corona Brașov, cu sorul de 24-35.

Cu câteva mii de susținători în tribunele Sălii Polivalente, handbalistele au inaugurat sportiv noua emblemă a orașului. Jucătoarele încă nu s-au acomodat cu parchetul sălii și acest lucru s-a văzut la finalul meciului pe tabela de marcaj.


Antrenorul „universitarelor”, Ioan Ani Senocico a declarat după meci că este fericit pentru atmosfera creată de cei prezenți la primul meci în Sala Polivalentă dar că în același timp este supărat pentru că nu au reușit să le învingă pe brașovence. „Ne-am simțit extraordinar. A fost o atmosferă frumoasă, lumea a venit la sală, dar din păcate am pierdut. Cred că vom juca și în cupele europene vom juca aici dar deocamdată nu știm sigur nimic. Mai avem un hop, miercuri, cu Baia Mare, după aceea vom vedea ce vom face în cupele europene”, a declarat Senocico.

Următorul meci din Liga Națională de Handbal Feminin pentru jucătoarele echipei U-Alexandrion Cluj va vea loc miercuri, 12 noiembrie, când vor întâlni, în deplasare, lidera din clasament, HCM Baia Mare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter