Sport

U-BT a pierdut la Pitești după ce trei sferturi de meci au fost în avantaj

Echipa de baschet masculin a Clujului, U-Banca Transilvania a pierdut, în deplasare, în fața echipei BCM Pitești, cu scorul de 86-79, după ce până în ultimul sfert al partidei au condus cu diferență și de 15 puncte.

Președintele executiv al echipei U-BT, Mircea Cristescu a declarat, sâmbătă, după meci că este un rezultat durereos dar că au pierdut pe propria mână. „Este o înfrângere dureroasă, deoarece este un alt meci pe care îl pierdem pe mâna noastră, după cel cu Sibiul, când practic am făcut cadou acea victorie. Sigur vom lua măsuri, urmează să vedem în scurt timp ce vom face. Suntem angrenați în cupele europene și trebuie să redresăm această corabie care se clatină. Această înfrângere este a tuturor, nu este vorba de un jucator anume, este vorba de toata echipa - antrenor, jucători, inclusiv a mea”, a declarat Cristescu.

Pentru U-Banca Transilvania au marcat: Hargrove 18 (3 rec., 5 p.d.), Millage 14 (3 rec.), Silvășan 13 (2 rec., 3 p.d.), Barnette 12 (6 rec.), Lalovic 11, Baciu 6 (3 rec.), Mandache 5 (4 rec.). Au mai jucat: Jucan, Medvedj, Cuic.

abonare newsletter