Sport

Mihai Teja revine pe banca tehnică. Va antrena reprezentativa U21 a României

Mihai Teja, fostul antrenor al echipei Universitatea Cluj, a fost numit în funcția de selecționer al reprezentativei Under 21 a României.

Federația Română de Fotbal a anunțat astăzi că fostul antrenor al echipei din Cluj, MIhai Teja, în vârstă de 26 ani, îl înlocuiește în acest post pe fostul internațional Viorel Moldovan, care a condus selecționata de tineret în perioada iulie - octombrie 2014 și care, în prezent, ocupă funcția de antrenor secund la echipa națională de seniori, condusă de Anghel Iordănescu.

În cariera sa, Mihai Teja a fost junior la Steaua, însă el a renunțat la cariera de jucător la vârsta de 18 ani. Cariera în antrenorat a început-o în 2006, când a îndeplinit rolul de secund la FC Vaslui, apoi la Dinamo, Steaua, Hazar Lankaran, Petrolul Ploiești, Standard Liege și Astra Giurgiu. În perioada octombrie 2013 - septembrie 2014, a condus formația Universitatea Cluj din rolul de „principal”.


Noul selecționer al reprezentativei Under 21 a României va debuta pe 13 noiembrie, ora 13,00, când tinerii „tricolori” vor disputa un joc amical, la Belgrad, contra selecționatei similare a Serbiei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter