Sport

EuroChallenge începe cu o înfrângere pentru clujeni

Echipa de baschet masculin din Cluj-Napoca, U-Banca Transilvania a fost învinsă de echipa din Austria, Magnofit Güssing Knights, cu 84-77, în primul meci din turul EuroChallenge.

Meciul de ieri dintre U-Banca Transilvania și Magnofit Güssing Knights a contat pentru grupa F din FIBA Euro Challenge acesta fiind pierdut cu scorul de 77-84 (18-12, 19-23, 23-22, 24-20).

Antrenorul echipei U-BT, Dorin Pintea a declarat la finalul meciului că deși au venit cu așteptări mai mare pentru acest meci, faptul că echipa adversă a jucat mai agresiv a făcut diferența în acest meci. „În primul rând, vreau să felicit echipa din Gussing! Merita victoria, au jucat mult mai bine decât noi în momentele cruciale ale meciului. Cred că în primul rând nu am putut opri tranziția lor ofensivă, iar mai apoi cheia acestui meci au fost punctele înscrise pe urmărire, au avut nu mai puțin de 28 de asemenea puncte, din 17 recuperări ofensive, iar noi din 15 recuperări ofensive am înscris doar patru puncte. Am venit cu mari așteptări, am dorit să câștigăm, dar în această seară nu am reușit. Am știut ce joaca Gussing, am știut că joacă foarte agresiv și că recuperează mult ofensiv, însă din păcate nu am reușit să blocăm aceste lucruri”, a spus Dorin Pintea.


Marcatori pentru echipa U-Banca Transilvania au fost: Barnette 18 (5 recuperări), Mandache 17, Millage 16 (6 recuperări, 2 pase decisive), Medvedj 1 (4 recuperări, 1 pasa decisiva), Baciu 8 (4 recuperări), Jucan 5 (3 recuperări, 2 pase decisive), Lalovic 10 (2 recuperări), Hargrove 2 (2 recuperări), Cuic 2 (1 recuperare).

Următorul meci al echipei U-Banca Transilvani va avea loc marți, 11 noiembrie de la ora 18:00, primul meci de baschet în noua Sală Polivalentă Cluj-Napoca, cu turcii de la Trabzonspor Medical Park.

Ultimele Stiri
abonare newsletter