Sport

U-BT - CSU Sibiu 82-83. Derby-ul Ardealului a fost câștigat în ultimul minut de oaspeți

Echipa de baschet masculin a Clujului, U-Banca Transilvania a pierdut meciul în fața echipei CSU Atlassib Sibiu cu scorul de 82-83 (22-23, 25-14, 17-21, 18-25), după ce sibienii au reușit să se remonteze în ultima parte a meciului și să recupereze diferența pe care o aveau.

Derby-ul de tradiție al Ardealului dintre echipele U-Banca Transilvania și CSU Atlassib Sibiu a avut loc vineri în Sala Sporturilor „Horia Demian”, la acest meci fiind invitată soția regretatului baschetbalist al cărui nume în poartă sala, Nușa Demian, care a făcut angajarea meciului.

Antrenorul echipei U-Banca Transilvania, Dorin Pintea a declarat la finalul meciului din LNBM că victoria Sibiului a stat pe greșelile făcute de clujeni în ultimele minute de joc și că această înfrângere este un șoc puternic înainte de primul meci în EuroChallenge. „Astăzi am pierdut, felicit echipa Sibiului pentru că și-au jucat șansa până la final. Noi am controlat primele trei sferturi, am jucat foarte bine în primele două reprize, după aceea am menținut ritmul și în sfertul al treilea, dar în ultimul am făcut o serie de greșeli foarte grave, atât în atac, cât și în apărare. Le-am permis adversarilor să remonteze diferența de zece puncte. Eu zic că au câștigat meciul pe recuperările ofensive și pe mingile noastre pierdute. Este o înfrângere foarte dureroasă pentru noi, sper să ne remontam cât mai repede și să ne pregătim de primul meci în EuroChallenge. Toți băieții sunt foarte afectați, am pierdut un meci pe care l-am pierdut în ultimul minut”, a declarat Dorin Pintea.


Marcatori: U-Banca Transilvania: Millage 19 (4 rec., 2 p.d., 3 int.), Silvășan 11 (4 rec., 3 p.d.), Lalovic 11 (3 rec., 1 int.), Hargrove 11 (1 rec., 2 p.d.), Mandache 9 (3 rec., 2 p.d., 4 int.), Baciu 9 (2 rec., 1 p.d., 2 int., 2 capace), Jucan 6 (4 rec., 1 int.), Medvedj 4 (2 rec., 3 p.d.), Cuic 2 (7 rec., 4 p.d., 1 capac).
CSU Atlassib Sibiu: Bojovic 24, Seals 18, Lee 13 (9 rec.), Popovic 10, Johnson 8, Calotă 6 (4 rec., 5 p.d.), Bubnic 4.

Următorul meci pentru echipa U-Banca Transilvania va avea loc sâmbătă, 8 noiembrie, în deplasarea la BCM U Pitești.

Ultimele Stiri
abonare newsletter