Sport

Universitarii au fost învinși de „zimbrii” din Baia Mare

Echipa de rugby a Universității Cluj a fost învinsă, pe teren propriu, de echipa Știința Baia Mare, cu scorul de 7-29, în sferturile de finală a Cupei României.

Prima repriză a început destul de slab, rugby-iștii clujeni primind trei eseuri. A doua repriză „universitarii” au reușit să se mobilizeze și să ajungă la nivelul la care își doresc să ajungă anul viitor, adică la nivelul celor de la Baia Mare, ducând scorul final la 7-29.

Antrenorul principal al jucătorilor „alb-negrii” a declarat după meci că se aștepta la un meci dificil mai ales după o relaxare cu trei victorii în unor echipe din liga a doua. „Mă așteptam la un meci dificil cu Știința Baia Mare ținând cond că au un lot numeros cu 40 de jucători. Eu am dus un an întreg cu 25 de jucători, oboseală mare, final de campionat, și bineînțeles o relaxare după trei victorii cu echipe din liga a doua, la care diferența destul de mare. Mă așteptam să fie un meci greu”, a declarat Bogdan Cantor, antrenorul principal al Universității Cluj.


El a declarat că și de această dată arbitrajul a lăsat de dorit, Bogdan Cantor afirmând că „nu poți să delegi o brigadă care nu are meciuri în picioare la un meci de o asemenea anvergură”. „Nu mai vreau să vorbesc de arbitraj pentru că de fiecare dată când vorbesc de arbitraj mă suspendă federația. Cred că sunt cel mai suspendat antrenor când vreau să aduc o comunicare sau o părere legată de ce se întâmplă cu arbitrajul. Eu cred că nu poți să delegi o brigadă care nu are meciuri în picioare la un meci de o asemenea anvergură și la un meci între două echipe care vor să joace un meci frumos. Sunt tineri care pot să fie arbitrii foarte buni dar eu cred că nivelul este prea mare și pot să crească de la un nivel la alt nivel. Este a doua oară când eu iau patru cartonașe galbene într-un meci, iar eu am luat trei cartonașe în toată SuperLiga”, a spus Bogdan Cantor.

Cantor ne-a dezvăluit că echipa pregătește o serie de transferuri, clubul dorind să întărească lotul că jucători tineri dar și cu jucători cu experință. Unul dintre jucători va fi transferat chiar de la rivala de astăzi, Știința Baia Mare. „Ne bucură faptul că am început să încheiem acorduri cu jucători noi, și cu siguranță vor fi nume destul de mari, chiar de la Baia Mare vom aduce un jucător foarte bun. Deocamdată am adus un singur tânăr jucător de perspectivă de la liga a doua, de la Petroșani, Drelciuc Ovidiu, care poate să crească dar nu putem 100% duce campionatul doar cu jucători tineri ci va trebui să aducem și jucători cu experință”, a afirmat antrenorul pentru Monitorul de Cluj.


Meciul de astăzi a fost ultimul din acest sezon competițional pentru rugby-știi Universității Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter