Sport

Olimpia Cluj a atins borna de 1000 de goluri

Olimpia Cluj a făcut instrucție cu echipa CFR 1933 Timișoara marcând 11 goluri în poarta Mihaelei Durlă și rămânând cu 0 goluri primite de la începutul acestui nou sezon competițional.

Campioana României la Fotbal Feminin, Olimpia UT Cluj-Napoca a disputat duminică, 26 octombrie, meciul din etapa a 5-a din Superliga României împotriva leopardelor de la CFR 1933 Timișoara, câștigând meciul cu scorul de 11-0.

Pe un soare cu dinți și cu aproximativ 70 de spectatori în tribuna bazei sportive Unirea, echipa din Cluj-Napoca a făcut instructie cu echipa bănățencelor marcând 11 goluri în poarta Mihaelei Durlă și rămânând cu 0 goluri primite de la începutul acestui nou sezon competițional.


Nu este totuși o surpriză diferența de valoare dintre Olimpia și celelalte combatante din Campionatul Național, însă la această partidă au avut loc două evenimente importante.

Cu această ocazie Olimpia Cluj a inaugurat noul echipament sportiv și s-a marcat golul cu numărul 1000 din toate competițiile oficiale în care a participat de la înființare, având până la ora jocului cu CFR Timișoara 995 de goluri marcate.


Alexandra Lunca, marcatoarea golului cu numărul 1000, a declarat că le mulțumește colegelor pentru aportul la munca în echipă și speră să ajungă pe culmile performanței. „Dedic acest gol tuturor suporterilor Olimpiei și le mulțumesc colegelor mele pentru aportul fiecăreia la munca în echipa, pentru că doar împreună putem ajunge pe culmile performanței”, a afirmat jucătoarea Olimpiei imediat după finalul meciului.
 
Următorul meci al echipei de fotbal feminin, Olimpia Cluj va avea loc luni, 3 noiembrie, pe stadionul CMC din Cluj-Napoca, cu echipa Universitatea Alexandria.

Ultimele Stiri
abonare newsletter