Sport

Universitarele își revin și înving pe teren propriu

Echipa de handbal feminin, Universitatea Alexandrion Cluj a reușit a două victorie din acest sezon în Liga Națională, în fața fetelor de la echipa CSM Cetatea Devatrans Deva.

Fetele antrenate de Ioan Ani-Senocico s-au impus în fața celor antrenate de Gligore Czari, scor final 31-26, după un meci foarte echilibrat, dar în care clujencele au pornit și au menținut constant un avantaj de 3-4 goluri fața de cele din Deva.

Antrenorul clujencelor, Ioan Ani-Senocico a declarat după acest meci că această victorie vine ca o gură de aer deși a fost puternic așteptată și roagă suporterii să aibă răbdare pentru că vor mai veni victorii. „Este o gură de aer pentru noi. Din nou, din păcate, am așteptat mult această victorie dar trebuie răbdare și muncă multă ca să reușim să facem performanță. Lumea trebuie să aibă răbdare cu noi, dacă nu n-o să reușim nimic. Am abordat altă tactică și în sfârșit fetele au înțeles că nu trebuie să ne grăbim de fiecare dată. Astăzi am reușit să aplicăm o tactică victorioasă pentru noi și mă bucur pentru acest lucru. Noi vrem ca de la meci la meci să avem aceeași constanță cum am avut astăzi în joc și să reușim să ne îndeplinim obiectivul până la final”, a declarat antrenorul echipei U-Alexandrion.


El le-a mulțumit jucătoarelor pentru jocul bun pe care l-au făcut astăzi și pentru faptul că deși clubul se confruntă cu grave probleme financiare ele continuă să joacew pentru victorie. „Țin să le mulțumesc acestor jucătoare pentru că au dovedit că au caracter, joacă cu sufletul și nu știu în țara asta câte jucătoare ar face efortul ăsta, dar noi sperăm să se rezolve toate problemele și să reușim să păstrăm acest grup”, a afirmat Ioan Ani-Senocico.

U-Alexandrion se situează în acest moment, în clasamentul Ligii Naționale de Handbal Feminin, pe locul 12, cu doar opt puncte din zece meciuri disputate.


Următorul meci pentru handbalistele din Cluj-Napoca va avea loc duminică, 2 octombrie, în deplasare la CSU Neptun Constanța.

Ultimele Stiri
abonare newsletter