Sport

Luptătorii de arte marțiale promit show în cușcă la Cluj

Gala UFT 2014 îi va aduce la Cluj-Napoca pe cei mai buni luptători de Kickbox, Karate și MMA - Arte Marțiale Mixte din România.

Sportivii din Cluj-Napoca, București, Timișoara, Arad, Bistrița, Pitești, Constanța, Năsăud, Târgoviște, Deva, Găiești și Satu Mare promit un show de arte marțiale în cușcă de excepție în data de 7 noiembrie 2014 la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca.

În deschiderea evenimentului vor avea loc primele meciuri de karate și kumite rotativ pe echipe, avându-i ca protagoniști pe cei mai buni karateka din țară, campioni mondiali, europeni și internaționali.


După aceasta vor urma meciurile de kickbox unde vor lupta cei mai în vogă luptători de la cele mai importante cluburi de profil din țară.

Gala UFT 2014 se va încheia cu meciurile MMA - Arte Martiale Mixte, unde publicul îi va putea urmări pe cei mai buni luptători de arte marțiale. Aceștia vor lupta în picioare, la sol, vor încerca să-și finalizeze adversarii prin procedee de brazilian jiu-jitsu sau să obțină KO-ul prin loviturile de brațe sau picioare. Vor fi folosite proiectări și procedee de ducere la sol din judo și wrestling.


Gala UFT 2014 este cea mai spectaculoasă promoție de arte marțiale unde publicul îi va putea vedea pe cei mai buni sportivi din cele mai dure arte marțiale - MMA și Kickbox - dar și finețea, eleganța și precizia campionilor de karate.

Evenimentul va avea loc la Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca. Biletele se găsesc la standul de bilete de la Iulius Mall, standul de bilete de la Casa de Cultură a Studenților, standul de bilete de la CORA, precum și în locațiile partenere.


Prețul biletelor este de 20 de lei până în ziua evenimentului, 25 lei în ziua evenimentului și 100 lei la mesele VIP (locuri limitate).

Ultimele Stiri
abonare newsletter