monitorulcj.ro Menu
Sport

Fostul fotbalist Toni Doboş, suspectat de luare de mită într-un dosar disjuns din „Valiza”

sursa foto: sport.ro

Fostul fotbalist Toni Doboş a venit, marţi, la sediul central al DNA, unde i s-a comunicat că are calitatea de suspect într-un dosar disjuns din cel cunoscut cu numele de „Valiza”, în care este cercetat pentru luare de mită.

Potrivit surselor, cauza în care este vizat Doboş este disjunsă încă de la momentul trimiterii în judecată a inculpaţilor din dosarul „Valiza”, însă ancheta a stagnat din cauza stării grave de sănătate a fostului jucător de fotbal, informează Mediafax.

Aceleaşi surse au precizat că anchetatorii au reluat, recent, investigaţiile şi procedurile judiciare din dosarul lui Doboş şi l-au chemat pe acesta, marţi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), pentru a-i aduce la cunoştinţă învinuirea - luare de mită. La ieşirea din sediul central al DNA, Toni Doboş a declarat că are calitatea de suspect într-un dosar al Direcţiei, fără a oferi alte informaţii.


În 4 iunie 2013, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul „Valiza”, pentru dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

În 30 august 2008, fostul preşedinte al clubului Universitatea Cluj Toni Doboş a fost implicat într-un grav accident de circulaţie în Cluj-Napoca, în urma căruia a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Cluj. Doboş a fost transferat ulterior la Spitalul de Neurochirugie Cluj, unde i s-a descoperit un hematom, fiind supus unei intervenţii chirurgicale.

Etichete: DNA luare de mita