Sport

O sportivă din Cluj participă ca antrenoare la CM WUKF din Polonia

Eva Kerekeș de la CS Politehnica Cluj-Napoca este prezentă zilele acestea, ca antrenoare, la Campionatele Mondiale WUKF pentru copii, cadeți și juniori de la Szczecin (Polonia).

Câștigătoare a patru medalii de aur la Campionatul European de karate la ultima competiție de la Verona la seniori kata individual, kumite shobu ippon pe echipe, kumite shobu ippon pe echipe rotativ și la veterani kumite shobu ippon, și la concursul open, Eva Kerekeș a declarat că este mulțumită de rezultatele obținute până în acest moment de junioarele din Cluj la această competiție. „Am venit în Polonia cu o echipă numeroasă de sportivi, de la clubul Politehnica Cluj-Napoca. Sunt peste 30 de competitori de toate vârstele, mici, mari, fete, băieți. O parte dintre ei și-au încheiat deja activitatea, cu bine, zic eu. Avem până acum două medalii de aur, trei medalii de bronz. Până acum este bine. Ceilalți, cei mari, mai au încă de disputat finalele”, a declarat Eva Kerekeș pentru Agerpres.

Clujeanca spune că dârzenia și perseverența sunt calități dezvoltate de karate pe care ea le-a deprins dealungul carierei. „Clubul sportiv Politehnica din Cluj a fost constituit în anul 2002. Are mai multe secții precum înot, polo, bridge, aeromodelism, oină și desigur karate, disciplina care aduce cele mai multe rezultate acestui club. De mică, am început acest sport, cred că sunt de atunci 28 de ani. Dârzenia și perseverența sunt calități dezvoltate de karate și prin asta eu am câștigat foarte mult ca om”, a spus Kerekeș.


România participă cu peste 100 de sportivi la Campionatelor Mondiale de karate pentru copii, cadeți și juniori de la Szczecin, care se încheie astăzi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter