Sport

Prima victorie în noul sezon pentru baschetbaliștii clujeni

U Banca Transilvania a câștigat primul meci în noul sezon al Ligii Naționale de baschet masculin în deplasare la Mediaș, scor 71-86.

După o înfângere pe teren propriu, cu CSU Ploiești, baschetbaliștii clujeni la U-BT și-au revenit și au reușit prima victorie în fața echipei CS Gaz Metan Mediaș.

Antrenorul echipei clujene, Dorin Pintea a declarat după meci că diferența dintre echipa condusă de el și echipa oaspete a fost dată de pivoții care au făcut un meci foarte bun. „Mi-am dorit foarte mult această victorie, mai ales că vine după o înfrângere în prima etapă, acasă, cu Ploieștiul. Știam că ne așteaptă o echipă incomodă, cu jucători foarte buni de la trei puncte. Cred că în acest meci diferența a fost făcuta de pivoții noștri, care au recuperat foarte mult, dar au și înscris”, a declarat Dorin Pintea.


Următorul meci pentru baschetbaliștii de la U-BT va avea loc acasă pe data de 19 octombrie, de la ora 19:00, în compania echipei vecine, CSM Oradea.

Marcatori:
U-Banca Transilvania: Silvasan 24 (9 rec., 3 p.d.), Baciu 17 (8 rec., 1 p.d., 1 int.), Hargrove 16 (7 rec., 1 int.), Lalovic 9 (2 rec.), Mandache 7 (8 rec., 4 p.d., 5 int.), Cuic 7 (5 rec., 2 p.d., 3 int.), Kuti 4 (1 p.d.), Jucan 2 (3 rec., 1 int.), Brosser (1 rec.), Gheorghe (1 rec.), Medvedj (2 int.). A mai jucat Cvjetkovic.


Gaz Metan: Pustahvar 16, Nikolic 12, Navickas 10, Durkovic 9, Plumb 7,  Siladji 6, Solopa 5, Popa 4, Gavrila 2.

Ultimele Stiri
abonare newsletter