Sport

O echipă din România importă antrenor din spațiul ex-sovietic

Ucraineanul în vârstă de 50 de ani îl înlocuiește pe Daniel Isăilă, demis de conducerea clubului pentru rezultatele nesatisfăcătoare ale echipei în ultimele meciuri.

Oleg Protasov a fost unul dintre cei mai mari fotbaliști din spațiu ex-sovietic, fiind declarat cel mai bun jucător al campionatului din URSS în 1987, pe când evolua la Dynamo Kiev.

În România, Protasov a antrenat pe Steaua în sezonul 2005-2006, fiind extrem de iubit de suporteri. În cariera sa a mai pregătit pe Olympiakos Pireu, AEL Limassol, Dnipro Dnipropetrovsk, Kuban Krasnodar, Iraklis Salonic, Rostov, Astana și Dinamo Minsk.


Noul antrenor al Astrei Giurgiu a declarat va încerca să facă mai multe schimbări la echipă. „Mă întorc cu plăcere în România, mi-au rămas amintiri frumoase. Dacă o echipă schimbă antrenorul, nu înseamnă că doar el este de vină. Ceva nu a mers bine la echipă, nu doar antrenorul. Vom încerca să schimbăm lucrurile. Astra e o echipa foarte bună, foarte frumoasă, putem face lucruri frumoase în viitor. Sunt bucuros că echipa și conducatorii au pus o barieră foarte sus. Sunt bucuros pentru că și eu sunt la fel, îmi place să țintesc sus. Cred că Astra poate fi un pic mai sus, are această forță. Sper că băieții să înțeleagă asta și să ducem Astra cât mai sus. M-am decis să vin la Astra în doar câteva ore. Cred că fotbalul românesc își revine încet-încet, chiar dacă există și aici probleme financiare, la fel cum sunt în toata Europa”, a declarat Oleg Protasov la prezentarea oficială.

Ultimele Stiri
abonare newsletter