monitorulcj.ro Menu
Sport

Peste 30.000 de bilete vândute pentru meciul România-Ungaria. Jucătorii oaspeți au plătit bilete din banii lor

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că s-au vândut până acum peste 30.000 de bilete pentru partida România-Ungaria, din cadrul preliminariilor CE 2016.

România va întâlni naţionala Ungariei, la 11 octombrie, pe Arena Naţională, într-o partidă din cadrul Grupei F de calificare la Euro 2016.

Potrivit președintelui Federației Române de Fotbal, peste 30.000 de bilete au fost vândute până sâmbătă pentru al doilea meci al echipei naționale, care va avea loc pe Arena Națională. „Biletele se vând foarte bine, nu sunt surprins, e foarte bine că vom avea un stadion plin. Cred că în jur de 30.00 s-au vândut. De fapt cred că au trecut de 30.000, atâtea erau sâmbătă”, a declarat Burleanu.


Jucătorii Ungariei au plătit biletele suporterilor pentru meciul cu România

Jucătorii reprezentativei Ungariei au acceptat să plătească din banii lor biletele de intrare pentru 1.200 de suporteri la meciul cu România, programat la 11 octombrie, pe Arena Naţională, informează AFP. „S-au simţit vinovaţi după eşecul cu Irlanda de Nord. Le-am cerut şi ei au acceptat să plătească biletele”, a declarat Marianna Molnar-Toth, care conduce un grup de fani şi care a închiriat un tren pentru 1.200 de suporteri care vor veni la Bucureşti.


Preţul celor 1.200 de bilete se ridică la 5.800 euro, adică fiecare jucător a scos din buzunar 322 de euro, a precizat Molnar-Toth.

În prima etapă a preliminariilor Euro-2016, la 7 septembrie, Ungaria a fost învinsă de Irlanda de Nord, cu scorul de 2-1, pe teren propriu, înfrângere percepută ca o umilinţă şi care a dus la înclouirea selecţionerului Attila Pinter cu Pal Dardai.


„Răbdarea noastră a ajuns la limită, ăsta este cel mai mic lucru pe care îl pot face, să plătească biletele”, a subliniat Molnar-Toth.

România va întâlni naţionala Ungariei, la 11 octombrie, pe Arena Naţională, într-o partidă din cadrul Grupei F de calificare la Euro 2016.


Potrivit FRF, suporterii oaspeţi vor primi pentru această partidă 2.852 de bilete.