Sport

A fost lansat imnul suporterilor echipei naționale de fotbal

Imnul suporterilor echipei naționale de fotbal a fost lansat astăzi la sediul Federației Române de Fotbal, în prezența trupei Iris, și va răsuna pentru prima oară pe stadion cu prilejul meciului România-Ungaria din 11 octombrie, contând pentru preliminariile Euro 2016.

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu a declarat că acest imn a fost creat pentru a reda românilor mândria de a fi alături de echipa națională. „Asistăm la un eveniment deosebit, lansarea imnului suporterilor echipei naționale de fotbal a României. Ne-am dorit să avem posiblitatea de a renaște tradiția imnului suporterilor echipei naționale de fotbal a României. Vrem să regăsim spiritul combativ, dorința de victorie, mândria că aparținem României, capacitatea noastră să fim reuniți în jurul unui simbol național numit echipa de fotbal a țării noastre”, a spus Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

Nelu Dumitrescu, liderul și fondatorul trupei Iris, a spus despre imn că a fost creat pentru că în 2016, anul în care se va disputa Campionatul European de Fotbal, echipa va împlini 40 de ani de la înființare. „În anul 2016 trupa noastră face 40 de ani. Vreau să facem această sărbătoare dublată de o calificare a echipei naționale de fotbal a României la Campionatul European din 2016. Hai România!”.


La conferință au participat și ceilalți membri ai trupei de rock: Valter Popa (chitară), Doru ”Boro” Borobeică (bas), Rafael (voce) și Relu Marin (clape).

Răzvan Burleanu a oferit membrilor Iris un tricou al echipei naționale, cu numărul 38 și cu numele Iris. În 2014, Iris împlinește 38 de ani de la constituire.


Etichete: iris razvan burleanu
Ultimele Stiri
abonare newsletter