Sport

Potaissa Turda câștigă încă un meci pe teren propriu. Mascota echipei face minuni

Echipa antrentrenată de frații Horaţiu și Ovidiu Gal a câștigat pentru a doua oară în patru meciuri reușind să ajungă pe locul zece în clasamentul Ligii Naționale de handbal masculin.

După un început de meci care a ținut suporterii cu sufletul la gură și în care niciuna dintre echipe nu părea să se distanțeze decisiv, în primele zece minute ale reprizei secunde echipa gazdă și-a mărit avantajul de pe tabelă cu cinci goluri, ajungând la scorul de 20-15. Ultimele zece minute au aparținut exclusiv echipei Potaissa Turda care a reușit să marcheze șase goluri, ajungând la scorul final de 30-24.

Horațiu Gal a declarat după meci că era imposibil să nu câștige. „Azi nicio echipă din campionat nu putea pleca cu puncte de la Turda”, a declarat antrenorul.


Echipele:
Potaissa: Szopka (10 intervenţii), Varo (3) – Cîntec (7 goluri), Pavel (7), Marian (6), Adomnicăi (2), Liberţ (2), Dediu (2), Flaviu Cîmpan (1), Rogoz (1), Lazăr, Alisie, Mureşan, Fazakas
Antrenori: Horaţiu Gal, Ovidiu Gal
Ştiinţa: Tamaş (4 intervenţii), Erhan (4), Grigoraş (2) – Bondar (7 goluri), Victor Alonso (4), Rotaru (4), Dospinescu (4), Iancu (3), Pinnonen (2), Tărâţă, Celestin, Tokic, Vartic, Alin Câmpan, Johansson
Antrenori: Mateo Garralda, Sorin Bârză
Aruncări de la 7 metri: 3/2 (Marian/Bondar)
Eliminări: Adomnicăi / Iancu
Arbitri: Bogdan Stark şi Romeo Ştefan (Bucureşti)

Clasament:
1. Minaur Baia Mare 12    
2. HC Odorhei 10    
3. Municipal Călărași 9    
4. HCM Constanța 7    
5. Dinamo București 7    
6. Știința Bacău 7    
7. Vaslui 7    
8. CSM București 6    
9. Timişoara 6    
10. Turda 6    
11. Steaua București 4    
12. Târgu Jiu 3    
13. Suceava 0

abonare newsletter