Sport

România a aflat care va fi formația rivală în primul tur al Cupei Davis 2015

Echipa masculină de tenis a României va înfrunta formația Israelului în primul tur al ediției 2015 a Cupei Davis, Grupa 1 a zonei Europa/Africa, potrivit tragerii la sorți efectuate joi, la Dubai (Emiratele Arabe Unite).

România va juca pe teren propriu partida cu Israelul, în perioada 6-8 martie 2015.

Spania, Ucraina și Olanda nu vor juca în primul tur în Grupa 1, celelalte meciuri din runda inaugurală fiind Rusia - Danemarca, Austria - Suedia/Letonia, Slovacia - Slovenia și Polonia - Lituania.


România a învins în weekend-ul trecut Suedia la București cu scorul de 3-1, în meci de baraj pentru menținerea în Grupa 1, după ce a fost învinsă în primul tur de Ucraina cu scorul de 3-1.

Israelul nu a jucat în primul tur al ediției de anul acesta, s-a impus în turul al doilea cu 3-1 în fața Sloveniei (puncte aduse de Amir Weintraub, Dudi Sela și de perechea Jonathan Erlich/Andy Ram), iar în weekend a pierdut barajul pentru Grupa Mondială cu Argentina, 2-3 la Sunrise (SUA), punctele viitoarei adversare a României fiind reușite de Sela și cuplul Erlich/Ram.


În primul tur al Grupei Mondiale se vor juca meciurile Belgia - Elveția, Canada - Japonia, Serbia - Croația, Argentina - Brazilia, Kazahstan - Italia, Cehia - Australia, Marea Britanie - SUA, Germania - Franța.

Ultimele Stiri
abonare newsletter