Sport

CFR Cluj, Unirea Jucu și Universitatea Cluj și-au aflat adversarele din cadrul Cupei României-Timișoreana

Formaţia CFR Cluj va întâlni echipa Viitorul Axintele, Unirea Jucu pe Petrolul Ploiești şi Universitatea Cluj pe FC Bihor Oradea în şaisprezecimile Cupei României-Timişoreana, conform tragerii la sorţi care a avut loc, marţi, la Casa Fotbalului.

Programul complet al partidelor din cadrul şaisprezecimilor Cupei României-Timişoreana este următorul:
CS Mioveni - Astra Giurgiu
CFR Cluj - Viitorul Axintele
ACS Berceni - Steaua Bucureşti
Unirea Jucu - Petrolul Ploieşti
AFC Fortuna Poiana Câmpina - Dinamo Bucureşti
ACS Şoimii Pâncota - Pandurii Târgu Jiu
Săgeata Năvodari - FC Viitorul
FC Caransebeş - CS Universitatea Craiova
FC Bihor Oradea - Universitatea Cluj
CF Brăila - Oţelul Galaţi
SC Bacău - Ceahlăul Piatra Neamţ
Chindia Târgovişte - FC Braşov
Rapid CFR Suceava - Gaz Metan Mediaş
CSM Râmnicu Vâlcea - CSMS Iaşi
Rapid Bucureşti - FC Botoşani
CS Concordia Chiajna - ASA Târgu Mureş

Partidele din şaisprezecimile de finală se vor disputa la 24 septembrie într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.


Antrenorul echipei din Jucu, Alpar Meszaros a declarat că orice ar fi el este bucuros pentru că va veni foarte multă lume pe micul lor stadion din comună. El spune că acest meci va fi o sărbătoare pentru comunitatea locală mai ales dacă vine Mutu și Adrian să joace. „Pentru noi e important că lumea va veni la stadion. Va fi o sărbătoare. Unirea Jucu o echipă nouă, care nu are istoric. Eu sunt realist, știu care este situația. Bugetul nostru este cam cât cel al Petrolului pe o săptămână. Nu cred că se pune problema la o surpriză. Nu știu dacă va veni Mutu la Jucu, dar noi așteptăm Petrolul și inclusiv pe Adrian cu mare bucurie”, a spus Alpar Meszaros la televiziunea sport.ro.

George Ogăraru, antrenorul principal al Universității Cluj consideră că întâlnirea de pe stadionul „Iuliu Bodola” e un prim pas dintr-o aventură cât mai lungă în competiţia K.O. „Sunt mulţumit de tragerea la sorţi, în primul rând prin prisma faptului că jucăm într-o localitate apropiată Clujului şi nu vom petrece foarte mult timp pe drum între două meciuri de campionat. Cred că e şi un meci simbolic, având în vedere că iată, la câteva zile după ce Mihai Neşu a acceptat să facă parte din staff-ul nostru, jucăm în oraşul său. Vom trata acest meci cu seriozitate maximă. Vorbim de un trofeu important, iar Universitatea nu a mai câştigat Cupa din 1965. Ar fi extraordinar să punem un nou trofeu în vitrină”, a spus George Ogăraru, antrenorul „studenţilor”.


Preşedintele Vlad Munteanu a vorbit şi el despre importanţa partidei de săptămâna viitoare. „Cupa României e o competiţie de tradiţie, are un farmec special. Vom face tot posibilul să ne calificăm, să mergem cât mai departe în competiţie. Niciodată nu ştii ce se poate întâmpla într-o astfel de competiţie. Va fi un program încărcat, însă eu am mare încredere în staff şi în jucători”, a spus Vlad Munteanu.

Până la partida din Cupa României „Timişoreana”, echipa antrenată de George Ogăraru va juca luni, 22 septembrie, de la ora 21:00, pe teren propriu, cu CSU Craiova, în etapa a VIII-a a Ligii 1.


În cazul în care meciul va fi televizat, iar clubul gazdă nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată care îndeplineşte condiţiile regulamentare disputării şi televizării.

Ultimele Stiri
abonare newsletter