Sport

Un clujean a ajuns vicecampion mondial la K-1 amatori

Clujeanul Flavius Poruțiu, membru al clubului MMA Transilvania a reușit să câștige medalia de argint la Campionatul Modial de K-1 Amatori.

În perioada 13-14 Septembrie 2014 a avut loc în Anglia Campionatul Mondial de K-1 de Amatori - World K-1 Amateur Championship. La acest Campionat Mondial au participat sportivi din peste 50 de țări, competiția desfășurându-se pe London O2 Soccerdome.
Noul vicecampion mondial la kickbox din Cluj-Napoca va avea următoarea confruntare în data de 7 noiembrie 2014 la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca în cadrul Galei Profesioniste de Arte Marțiale - UFT Ultimate Fighting Tournament 2014.

Toti sportivii clubului îl felicită pe Flavius Poruțiu, cel mai nou ViceCampion Mondial la Kickbox din Cluj-Napoca și îi urează mult succes la următoarea confruntare.


Flavius a avut anul acesta o perioadă de pregătire în Anglia sub îndrumarea lui Horia Rădulescu, de asemenea a plecat la aceasta competiție înainte cu 10 zile pentru a stabili strategia de lupta pentru CM de K-1.
MMA Transilvania Cluj-Napoca este un club relativ tânăr, înfințat în 2010, dar a reușit rezultate excepționale într-un timp record.

Etichete: medalie de argint
Ultimele Stiri
abonare newsletter