Sport

Miriuță speră la o victorie care să claseze echipa pe primul loc

După trei victorii consecutive echipa din Gruia a reușit să acumuleze 13 puncte și să ajungă pe locul trei în clasamentul Ligii 1. O victorie în meciul de mâine pe care îl va disputa în fața Astrei va urca echipa pe locul doi sau poate chiar pe primul loc.

Antrenorul echipei CFR Cluj a declarat în cadrul conferinței de presă de astăzi că o victorie în fața echipei care a eliminat Olympique Lyon din Europa League va însemna foarte mult pentru jucători. „O victorie cu Astra ar însemna un pas înainte. Știu cu toții că ne așteaptă un meci foarte greu cu o echipă foarte bună, poate ce mai în formă din Campionatul României, dar jucăm acasă în față propriilor suporteri, avem mare încredere în noi și sper că la sfârșitul celor 90 de minute să ieșim învingători, cu toate că știm că ne va fi foarte greu dar am mare încredere în jucătorii mei. Nu va fi un meci ușor dar sperăm să facem un meci bun și să-l câștigăm”, a declarat Vasile Miriuță.

Un rezultat egal în fața Astrei este agreat de echipa gazdă. „Aș minți să spun că un rezultat de egalitate nu ar fi bun contra Astrei pentru că are un atac foarte bun, o echipă foarte bună, omogenă, joacă de mult timp împreună, dar vom juca la victorie mâine”, spune tehnicianul.


Victoria în fața echipei din Giurgiu va face ca în clasament CFR să se situeze pe locul doi sau chiar întâi, după cum declară antrenorul din Gruia. „Dacă batem mâine trecem peste ei în clasament”, spune Miriuță.

La începutul campionatului obiectivul CFR-ului era evitarea retrogradării. Faptul că acum este pe locul trei în clasament nu schimbă total obiectivul echipei, dar face ca lupta pentru puncte să crească. „Nu ne gândim la titlu deocamdată, ne gândim să facem cât mai multe puncte până la iarrnă”, afirmă Vasile Miriuță.


De la începtului perioadei de mercato până luni când a fost ultima zi de transferuri au venit mulți jucători la echipă dar unii dintre ei nu au reușit să se adapteze echipei iar alții chiar au plecat. „S-au luat mulți jucători, unii dintre ei s-au dovedit că merită să fie în primul 11, alții se acomodează mai greu, iar alții deja au și plecat”, spune Miriuță.

Mâine echipa CFR Cluj va întâlni pe teren propriu vizita echipei de pe locul întâi, Astra Giurgiu, de la ora 21:00.

Ultimele Stiri
abonare newsletter