Sport

Doi mijlocași aduși la CFR Cluj pe ultima sută de metri

În ultimele zile de mercado CFR Cluj a reușit să aducă la club doi mijlocași de la echipe importante din Champions League.

Astăzi se termină perioada de transferuri pentru cluburile din România. CFR Cluj a reușit să aducă în acest weekend doi jucători de mijloc, primul, italianul Davide Petrucci care a evoluat în ultima vreme la echipa Manchester United, iar celălalt, moldoveanul Cătălin Carp, care a evoluat chiar în acest weekend în meciurile amicale de la Cluj, pentru echipa antrenată de către Mircea Lucescu.

Italianul Davide Petrucci, în vârstă de 22 de ani, și-a reziliat contractul cu Manchester United în această vară și va semna o înțelegere cu CFR Cluj până la vară. El a crescut la echipa AS Roma, iar din 2008 a jucat la echipa Manchester United. La CFR David Petrucci va îmbrăca tricoul cu numărul 4, potrivit site-ului oficial al clubului.


Moldoveanul Cătălin Carp este al doilea jucător transferat la CFR în ultimele zile de mercado. Fotbalistul de 20 de ani a jucat la Șahtior Donețk de la 16 până la 18 ani, după care a fost transferat la Dinamo Kyev, unde a câștigat campionatul Ucrainei cu echipa U19. Este căpitanul naționalei de tineret a Moldovei și în acest weekend a jucat la Cluj de partea echipei conduse de Mircea Lucescu. Potrivit site-ului oficial acesta urmează să poarte tricoul cu numărul 93.

abonare newsletter