Sport

CS Politehnica Cluj și Federația Română de Karate WKC organizează a cincea ediție a Cupei Campionilor Europeni WUKF

CS Politehnica Cluj și Federația Română de Karate WKC organizează, în perioada 20-21 septembrie, a cincea ediție a Cupei Campionilor Europeni WUKF, în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca.

Președintele Clubului Sportiv Politehnica Cluj, Radu Adrian spune că această competiție este menită să facă cunoscuți sportivii români pe plan mondial și că dorește ca toți sportivii să aibă posibilitatea de a participa la această competiție. „Am reușit să ajungem la a V-a ediție la care avem constant o participare de peste 12 țări și credem că această competiție va crește an de an. Cu ajutorul sportului putem să ne facem mai cunoscuți în lume, așa cum suntem noi românii, gazde primitoare și ospitaliere, oferind tuturor celor ce vor veni posibilitatea de a ne cunoaște la noi acasă. Dorim să oferim tuturor sportivilor români posibilitatea de a participa la această competiție a „ușilor deschise”, invitând pe această cale toți sportivii, toate cluburile de karate din România care doresc să participe la acest eveniment”, a declarat președintele CS Politehnica, Conf. dr. ing. Radu Adrian Munteanu.

FR Karate WKC, alături de clubul organizator CS Politehnica, adresează invitația de participare tuturor cluburilor de karate din România, indiferent de stil sau de apartenența la federații.


Cu ocazia Cupei Campionilor Europeni, Dimitrios Margaritopoulos, multiplu campion WKF și WUKF, va susține în dată de 19 septembrie un stagiu de pregătire la kumite, începând cu ora 18,00, în sala polivalentă "Horia Demian".

Cluburile ce doresc să înscrie sportivi în competiție se pot adresa prin e-mail la următoarele adrese până pe 16 septembrie: office@karate-wkc-ro.org, suciu_sdg@yahoo.com sau eva.kerekes@yahoo.com.

Ultimele Stiri
abonare newsletter