Sport

Teja: Nu condiția fizică este cel mai important ci psihicul jucătorilor

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Cluj declară pune gând rău ieșenilor și speră ca în meciul cu CSMS Iași echipa să-și spele rușinea din primele etape.

Mihai Teja, antrenor Universitatea Cluj Mihai Teja, antrenor Universitatea Cluj

Mihai Teja spune că deși echipa moldovenilor vine după o schimbare de antrenor acest meci va fi unul dificil, la fel ca și celelalte, și speră că câștige punctele de victorie.

„În ceea ce privește meciul cu Iașul, va fi un meci dificil. Și Iașiul vine  după o perioadă mai puțin bună, dar încercăm și facem tot posibilul să spălăm rușinea din primele etape pe care le-am disputat pe teren propriu, și să câștigăm cele trei puncte”, a declarat Teja.


În ceea ce privește arbitrajul care a pus foarte multe probleme în etapele anterioare echipei din Cluj, tehnicianul declară că echipa nu este demoralizată și că trebuie pe teren să arate că sunt buni.

„Cred că noi trebuie să fim mai buni, trebuie să devenim mai buni, să arătăm mai mult pe teren și să câștigăm meciul. Nu suntem demoralizați din cauza arbitrajului. Nu mi-e frică de eventualele erori de arbitraj așa cum s-a întâmplat în alte meciuri. Noi trebuie să ne facem meseria așa cum putem, să dăm tot ce este mai bun, iar la sfârșit important este ca noi să fim mulțumiți de noi”, a declarat tehnicianul „șepcilor roșii”.


Vlad Morar este de zilele trecute jucător la echipa Universitatea Cluj, asta declară și antrenorul echipei: „Da, este jucătorul Universității Cluj”

Zvonurile că Steaua l-ar curta pe Mihai Teja pentru a-l înlocui pe Gâlcă sunt infirmate de către antrenor, acesta declarând că nu știe nimic. „Nu știu nimic. Nu am primit nici un telefon”


Psihicul este cel care dă tăria echipei, cel puțin asta susține antrenorul Universității. „Dacă ești puternic psihic eu cred că poți să îți depășești anumite limite.”

„Când se pierde un meci sau când nu se califică cineva imediat spunem că nu sunt pregătiți fizic. Totul pleacă de la psihic. Dacă ești puternic psihic eu cred că poți să îți depășești anumite limite și indiferent cât de obosit ai fi poți să te autodepășești în orice minut. În primele trei partide, chiar în primul meci, am fost echipa care am alergat cel mai mult și cu o intensitate foarte mare de sprinturi, iar după două etape nu mai suntem bine pregătiți fizic. Nu pregătirea fizică este de vină ci totul pornește de la psihic”, a declarat Teja.


Gil Bahia nu va juca luni, în meciul cu CSMS Iași, actele nefiind încă toate semnatesusține, declara tehnicianul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter