Sport

FRF a găsit imn pentru suporterii naționalei

Federația Română de Fotbal a anunțat astăzi, pe site-ul oficial, că a găsit în final un imn care să fie cântat de suporterii naționalei de fotbal la meciurile următoare.

Imnul echipei naționale și al suporterilor pentru campania de calificare la EURO 2016 este cântat de trupa IRIS.

„Campania ”Căutăm imnul suporterilor!” a luat sfârșit: am găsit imnul echipei naționale și al suporterilor pentru campania de calificare la EURO 2016!


Pe baza unui parteneriat cu Federația Română de Fotbal, trupa IRIS a compus noul imn al echipei naționale și al suporterilor pentru viitoarele preliminarii ale Campionatul European 2016, găzduit de Franța. Imnul va fi lansat oficial luni, 1 septembrie, pe site-ul oficial FRF.ro”, se arată în comunicatul publicat pe site-ul FRF.

Până la lansarea de lunea viitoarea FRF a lansat un teaser a imnului pentru a putea suporterii să-l învețe mai ușor.


„Astăzi vă prezentăm un mic fragment din cântecul care va răsuna pe stadion la meciurile tricolorilor. Ascultă aici refrenul şi învaţă-l înainte de startul preliminariilor", se mai arată în comunicat.

România va întâlni Grecia pe 7 septembrie în primul meci al campaniei de calificare la Euro 2016,iar prima partidă pe teren propriu a tricolorilor va fi la 11 octombrie, pe Arena Naţională, cu Ungaria.

Ultimele Stiri
abonare newsletter