Sport

RUGBY: Universitatea Cluj a pierdut cu 23-25 în ultima secundă de joc

CS Universitatea Cluj a pierdut meciul de astăzi pe teren propriu în fața CSA Steaua București cu scorul de 25-23 (14-14), în ultima etapă a play-out-ului SuperLigii CEC Bank la rugby.

Partida din Parcul ”Iuliu Hațieganu” dintre Universitatea Cluj și Steaua București a fost ultima din cadrul Play-Out-ului, o dispută cu miză pentru toate cele trei echipe, incluzând-o pe Dinamo București.

Steaua a început mai bine și a condus, dar la pauză s-a intrat cu un scor egal, 14-14. Universitatea Cluj, având în propriile mâini soarta calificării în barajul pentru semifinale, a început mai decisă dupa revenirea de la cabine și a ajuns pentru prima dată în avantaj. Finalul a fost dramatic. La ultima fază a jocului ardelenii au greșit și Lazăr a trimis balonul printre barele butului de la 40 de metri pentru o victorie cu 25-23 a Stelei.


Cu acest succes, Steaua a terminat pe prima poziție în play-out, fiind urmată de Dinamo București, cele două urmând să dispute barajul pentru semifinale avându-le ca adversare pe Farul Constanța, respectiv CSM Olimpia București.

abonare newsletter