Sport

Târnăcop OUT de la Universitatea

Reprezentanții clubului Universitatea Cluj au anunțat astăzi că au ajuns la o înțelegere cu mijlocașul Ionuț Târnăcop pentru rezilierea contractului.

După ce nu mai puțini de 16 jucători au fost aduși în această vară la „U” Cluj, astăzi gruparea clujeană s-a despărțit de încă un om de bază al echipei.
„Universitatea Cluj şi mijlocaşul Ionuţ Târnăcop au ajuns la o înţelegere pentru rezilierea contractului. Târnăcop a jucat timp de un an pentru echipa noastră, bifând 30 de partide şi reuşind să înscrie un gol. Super-reuşita lui Târnăcop, cu un şut de la 25 de metri, din întoarcere, a adus Universităţii un punct, în partida cu Ceahlăul Piatra-Neamţ, din turul campionatului trecut.
Îi mulţumim lui Ionuţ pentru bucuriile pe care ni le-a adus şi prestaţiile pe care le-a avut în tricoul alb-negru şi-i urăm mult succes în carieră!”, au postat astăzi pe site-ul oficial reprezentanții Universității.
Fotbalistul de 27 de ani, născut în Turnu Măgurele, joacă în general pe postul de mijlocaș dreapta. A mai jucat la cluburile Sportul Studenţesc și Bihor Oradea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter