Sport

Fostul coleg a lui Neymar ajunge la Universitatea

Oficialii echipei Universitatea Cluj au anunțat cu câteva ore înainte de începerea meciului ”U” Cluj – FC Brașov reușita unui nou transfer important care va consolida apărarea echipei.

Fostul coleg de cameră al super-starului brazilian Neymar, Gil Bahia, în vârstă de 22 de ani şi-a pus semnătura pe contractul cu ”U” Cluj valabil un sezon cu posibilitate de prelungire pentru încă doi ani.

”Cu câteva ore înaintea partidei cu FC Braşov, din această seară, brazilianul Gil Bahia şi-a pus semnătura pe contractul cu Universitatea Cluj. Brazilianul în vârstă de 22 de ani poate evolua atât ca şi fundaş dreapta, cât şi ca mijlocaş pe această bandă, iar luni a semnat un contract valabil pe un sezon, cu opţiune pe încă doi ani, cu Universitatea Cluj. Gil Bahia a evoluat în carieră pentru echipe precum Cruzeiro, Bahia sau Nacional, toate în ţara natală, iar în stagiunea precedentă a bifat 10 meciuri pentru FC Vaslui. Noul nostru jucător a fost unul dintre cei mai buni ai generaţiei sale, fiind coleg cu super-starul Neymar la loturile de juniori ale Braziliei. Îi urăm bun venit şi cât mai multe meciuri la superlativ în alb-negru!”, se arată într-un comunicat trimis de oficialii clubului.


Tânărul născut în localitatea Salvador evoluează pe postul de fundaș dreapta și mijlocaș dreapta. Bahia a bifat până acum doar 17 meciuri, din care 10 în România la FC Vaslui, totalizând 994 minute de joc.

Ultimele Stiri
abonare newsletter