Sport

Primele declaraţii ale lui Srgian Luchin la Steaua

Steaua l-a prezentat sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă, pe Srgian Luchin (28 ani), fundașul care a semnat cu clubul din Ghencea un contract pe 2 ani, urmând să poarte numărul 5.

sursa foto: steauafc.com sursa foto: steauafc.com

"Pentru mine este o oportunitate, mi s-a dat o șansă. Este un plus pentru mine acest lucru. Știu că este o presiune mare pe mine, nu mi-e frică de concurență. Dacă ai valoare joci la Steaua, dacă nu, ieși pe ușa din dos. Am venit la Steaua cu entuziasm, sper să obținem ceea ce ne-am propus. Am venit la campioana României, joacă an de an în cupele europene. A fost singura echipă care m-a dorit. Steaua, din prima zi în care m-a contactat, mi-a îndeplinit toate dorințele. Pițurcă mi-a recomandat Steaua dintre variantele pe care le aveam. Pe majoritatea băieților îi cunosc. Am fost primit bine, cred că mă voi integra. Sunt foarte încântat. Cât timp îmi fac treaba, nu voi avea probleme cu suporterii Stelei. Fanii lui Dinamo cred că mă vor fluiera în meciul direct. Voi face deplasarea la Cluj'', a declarat Luchin.

Despre adversara Stelei în play-off-ul Ligii Campionilor, Luchin a spus: ''Îi cunosc pe cei de la Ludogoreț. Am jucat de mai multe ori împotriva lor în ultimele luni. Într-adevăr, în ultimul an, au avut un parcurs foarte bun. Steaua este mai valoroasă".


Potrivit Agerpres, antrenorul Costel Gâlcă nu se va putea însă baza pe Luchin în play-off-ul Ligii Campionilor, deoarece jucătorul a evoluat pentru bulgarii de la Botev în meciul cu austriecii de la St. Polten și nu va putea evolua pentru Steaua decât în grupele unei competiții europene. Luchin a fost titular în ambele manșe cu St. Polten.

Ultimele Stiri
abonare newsletter