monitorulcj.ro Menu
Sport

Clubul Dinamo, sancționat pentru incidentele provocate de suporteri la meciul cu U Cluj

Clubul Dinamo a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a FRF cu 5.000 de lei penalitate sportivă pentru incidentele provocate de suporterii proprii la meciul din deplasare cu Universitatea Cluj, prin introducerea şi aprinderea de materiale explozive, incendiare şi fumigene în incinta stadionului.

Clubul Dinamo, sancționat pentru incidentele provocate de suporteri la meciul cu U Cluj

În urma aceleiaşi partide, gruparea U Cluj a fost sancţionată cu avertisment, informează, miercuri, site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Potrivit Mediafax, gruparea Gaz Metan Mediaş a primit o penalitate de 2.000 lei, iar preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea, a fost sancţionat cu 500 lei.


Jucătorii eliminaţi în partidele din cadrul etapei a doua a Ligii I au fost sancţionaţi după cum urmează: Samoel Cojoc (Oţelul Galaţi) - 3 etape de suspendare şi 3.000 lei penalitate spotivă; George Cârjan (Ceahlăul Piatra Neamţ) - 2 etape şi 3.000 de lei; Robert Veselovsky (U. Cluj), Karol Karlik (Oţelul Galaţi) Gabriel Abraham (FC Otelul Galati), Alexandru Mitriţă (FC Viitorul), Alexandru Vagner (FC Braşov) şi Marius Mihalache (CSMS Iaşi) - toţi câte o etapă şi 740 de lei.