Sport

Rugby - Universitatea Cluj pierde acasă împotriva campioanei

Echipa de rugby a Clubului Sportiv Universitatea Cluj a fost învinsă pe teren propriu de RCM Timişoara, într-un meci din cadrul rundei cu numărul 13 a Superligii naţionale de rugby.

Bănăţenii, campionii en-titre a României, s-au impus cu 46-26, după ce la pauza mare scorul era 32-7.

„Meciul acesta a fost extreme de greu să îi recuperez şi să îi motivez de fapt ţinând cont de problemele fnanciare pe care le avem. Avem 6-7 accidentaţi şi am jucat imporvizat pe anumite posturi. Mă bucur că după înfrângerea de la Dinamo am schimbat atitudinea, începutul de meci, primele 10 minute, cel puţin a doua rerpiză ne dă mari speranţe pentru ce ne pregătim anul acesta, adică mecul cu Dinamo. Cu siguranţă eu cred că a fost un spectacol astăzi. Au fost multe încercări, multe eseuri, dar e o diferenţă foarte mare între noi şi Timişoara. Pentru noi meciul cu Dinamo contează foarte mult pentru salvarea acestui campionat”, a declarat la finalul jocului Bogdan Cantor, antrenorul Univeristăţii.


Alb-negri sunt în continuare pe ultima poziţie a clasamentului cu 6 puncte acumulate şi un bilanţ de 10 înfrângeri şi o singură victorie. De cealaltă parte, timişorenii sunt pe 2 cu 43 de puncte, 8 victorii, 2 înfrângeri şi un egal. În etapa viitoare, „studenţii” se vor deplasa la Baia Mare pentru duelul cu Ştiinţa, în timp ce RCM Timişoara va primi vizita celor de la Dinamo Bucureşti.

Articol scris de Radu Bărăian, student la Jurnalism, FSPAC-UBB, anul II

Ultimele Stiri
abonare newsletter