Sport

Recompense pentru handbaliștii de la Potaissa Turda

Asociația Handbal Club Potaissa Turda organizează miercuri, 23 iulie 2014, ceremonia de înmânare a titlului de golgheter, jucătorului Claudiu Dediu, şi a distincţiilor de merit membrilor echipei AHC Potaissa Turda, pentru ocuparea locului 3 în Liga Nationala de handbal masculin ediția 2013-2014, care a adus calificarea în Cupele Europene EHF.

Evenimentul se bucură de participarea lui Alexandru Dedu, președintele Federației Române de Handbal (FRH), și va avea loc în Sala Mare a Primăriei Turda, miercuri 23 iulie, de ora 17.00. Dedu, 42 de ani, l-a înlocuit la federație pe Cristian Gațu. Noul președinte al FRH a fost component de bază al naţionalei României, dar şi al titratei FC Barcelona, cu care a câştigat de trei ori Cupa Campionilor Europeni şi două Supercupe ale Europei.

Ca jucător, acesta a avut o carieră de excepţie, cu 232 de selecţii la reprezentativa de seniori, pentru care a marcat 399 de goluri, la diferite ediții ale CE, CM sau JO. La nivel de cluburi, a jucat în Franţa, Spania, Germania sau Portugalia, având în palmares nouă titluri de campion, din care trei în România, cu Poli Timişoara şi Steaua.

Ultimele Stiri
abonare newsletter