Sport

Graffiti-ul realizat de suporterii CFR, vandalizat de fanii Universității: Nici cea mai joasă speţă de cocălari nu ar face aşa ceva

Susținătorii formației CFR Cluj au realizat zilele aceastea cel mai mare graffiti al unei echipe de fotbal din România, însă fanii rivalei din oraș l-au vandalizat imediat.

Graffiti-ul suporterilor grupării din Gruia a fost conceput pe gardul de beton de la intrarea în stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, fiind ilustrate în acesta mai multe clădiri reprezentative din oraș. Desenul nu a rezistat foarte mult, fiind distrus cel mai probabil de fanii ”U” Cluj. Pe graffiti-ul murdărit, cel mai des a apărut numărul 1919 (anul înfințării clubului Universitatea Cluj, n.red.). 

„Reprezentanţii de seamă ai fenomenului ultras de la noi din ţară, neputincioşi fiind în a realiza asemenea proiecte, s-au gândit să se semneze pentru a-şi culege şi ei puţin din roadele victoriei. Nici cea mai joasă speţă de cocălari nu ar face aşa ceva. Ne mirăm cum de au reuşit să o ducă până la capăt, fără să greşească. Nici măcar spray-urile luate din piaţa nu prind pe zid... Frustrare, neputinţă, inferioritate. Desenul se poate repara... Ruşinea de a cădea în penibil, niciodată!”, au postat fanii feroviarilor pe pagina de Facebook, Peluza Vișinie.


Articol scris de Radu Bărăian, student la Jurnalism, FSPAC-UBB, anul II

Ultimele Stiri
abonare newsletter