Sport

EXCLUSIV Nikolic și Țucudean, pe lista CFR-ului

Refuzată de brazilianul Adi Rocha, trupa feroviară i-a contactat pe Stefan Nikolic (foto) și George Țucudean.

Primul e liber de contract după despărțirea de Incheon United (Coreea de Sud), iar al doilea nu figurează în planurile de viitor ale lui Standard Liege. Belgienii vor să-l împrumute pe fostul atacant dinamovist, iar conducerea „vișinie" a intrat pe fir. Clujenii sunt dispuși să ofere 100.000 de euro pentru a-și asigura serviciile vârfului de 23 de ani.

Nikolic e cunoscut însă pentru ieșirile sale nocturne, pe vremea când evolua la Steaua. Muntenegreanul a fost surprins de paparazzii în timp ce vomita dintr-un taxi, după o noapte petrecută într-un club din București. Tot în urma unei escapade nocturne, Gabriel Tamaș a fost dat afară de la CFR înainte să apuce să debuteze în tricoul vișiniu. Fundașul a făcut scandal într-un club de manele împreună cu Florin Costea, dar olteanul a fost iertat de conducerea clujeană.


Vine un mijlocaș croat

Formația din Gruia a bătut palma, în schimb, cu croatul Antonio Jakolis, un mijlocaș ofensiv care a jucat ultima dată la Mouscron, în Belgia. Fotbalistul de 22 de ani va ajunge joi la Cluj, urmând ca sâmbătă să fie testat în amicalul cu ASA Târgu Mureș, programat de la ora 18.00, la stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”. Dacă va convinge, croatul va semna un angajament valabil pe următoarele trei sezoane cu gruparea antrenată de Vasile Miriuță. Jakolis a mai evoluat în carieră la Sibernik (Croația), Dnipro (Ucraina), Krybas (Ucraina) și Hajduk Split (Croația).

 

abonare newsletter