Sport

Veste fantastică: Schumacher a ieșit din comă!

Michael Schumacher a ieşit din comă! Fostul multiplu campion de Formula 1 a fost mutat din spitalul din Grenoble într-o clinică de reabilitare.

Vești bune pentru susținătorii lui Michael Schumacher. Conform managerului Sabine Kehm, fostul pilot de Formula 1 a ieșit din comă. Germanul poate auzi voci şi răspunde la atingeri. „Michael Schumacher a părăsit spitalul din Grenoble. El își va continua recuperarea la altă clinică. Nu mai este în comă. Familia lui Schumacher mulțumește în mod expres tuturor medicilor, asistentelor și terapeuților care au avut grijă de el. Au făcut o treabă excelentă în aceste luni. De asemenea, familia mulțumește tuturor susținătorilor lui Michael, celor care le-au transmis mesaje de bine. L-au ajutat foarte mult”, a transmis Kehn.

Mutat la un spital din Lausanne

Conform cotidianului Bild, Schumacher poate comunica cu persoanele din jurul său, mai ales cu soția lui Corinna (45 de ani) și copiii săi. Neamțul a fost mutat la un spital din Lausanne, situat la aproximativ 40 de kilometri de locuinţa septuplului campion mondial de Formula 1. „Schumacher a fost adus în această dimineaţă la Spitalul Universitar din Lausanne”, a declarat pentru AFP, Darcy Christen, purtătorul de cuvânt al spitalului elveţian. „Familia este alături de el într-un spaţiu amenajat special pentru a avea intimitate şi pentru a-i asigura cea mai bună îngrijire. Ca la orice pacient, dorim să respectăm secretul medical şi intimitatea familie”, a precizat Christen.


Michael Schumacher, în vârstă de 45 de ani, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. Germanul a fost operat de două ori la cap şi se afla de de la sfârşitul lunii ianuarie în faza de revenire progresivă din comă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter