Sport

Se cunosc semifinalistele Cupei Liceelor la fotbal. Două meciuri, decise la penalty-uri!

LPS, Gheorghe Lazăr, Aurel Vlaicu și Energetic sunt semifinalistele Cupei Liceelor la fotbal.

Meciuri captivante în sferturile de finală ale celei de-a zecea ediție a Cupei Liceelor la fotbal. Două din cele patru partide au avut nevoie de lovituri de departajare pentru a stabili echipele calificate în penultimul act al competiției. Elevii de la Energetic au acces în semifinale după ce au marcat trei lovituri de pedeapsă, faţă de doar două câte au reuşit adversarii de la Alexandru Borza. La finalul timpului regulamentar de joc, scorul era 0-0.

Celălalt sfert care s-a decis la loteria penalty-urilor a fost cel dintre Gheorghe Lazăr şi Liceul de Informatică, încheiat 1-1. La loviturile de departajare, cei de la Gheorghe Lazăr au fost mai inspiraţi şi s-au impus cu scorul de 4-3.


Șincai, umilit de Vlaicu

Alături de cele două echipe în semifinale s-au mai calificat Liceul cu Program Sportiv şi Aurel Vlaicu. Elevii lui Călin Tecoanță și Mihai Nicoară au trecut de Tehnofrig, cu 4-2, în timp ce Aurel Vlaicu a realizat scorul sferturilor, 7-1, cu Gheorghe Şincai!

Astfel, în cursa pentru marele trofeu au mai rămas Gheorghe Lazăr, Aurel Vlaicu, Energetic și Liceul cu Program Sportiv, campioana ultimelor două ediții.


Finala mică și finala mare se vor disputa în 4 iunie, la Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Program semifinale - joi, 28 mai:

09.00: LPS – Gheorghe Lazăr


10.00: Aurel Vlaicu – Energetic

abonare newsletter