Sport

Machado și-a întâlnit artistul favorit - FOTO și VIDEO

Moment emoționant pentru Gabriel Machado. Atacantul Universității și-a întâlnit sâmbătă unul dintre cântăreții săi favoriți, Renato Borghetti. Cei doi s-au pozat și au făcut schimb de autografe. Fotbalistul va fi prezent și la concertul pe care cântărețul de jazz îl susține în această seară la Opera Maghiară, din Cluj.

Întâlnirea dintre cei doi brazilieni a avut în foaierul Operei Maghiar.

Întrebat de jurnaliști dacă îi place fotbalul, Renato Broghetti a spus că este un microbist și că atunci când era mai mic chiar a jucat fotbal. „Cui nu îi place fotbalul în Brazilia? Am jucat și fotbal când eram mai mic, eram mijlocaș, până când am suferit o ruptură de ligamente și atunci am început să mă dedic mai serios acordeonului. Privind în urmă cred că acest accident a fost cea mai bună mișcare a mea atât pentru fotbal cât și pentru muzică” a afirmat artistul râzând.


Întrebat, de asemenea, dacă Brazilia este pregătită să organizeze în acest an Campionatul Mondial de fotbal și cum văd brazilienii acest eveniment, în contextul în care costurile evenimentului sportiv se ridică la aporximativ 3 miliarde de dolari, cântărețul a spus că există și o parte benefică a lui, dar și una mai puțin benefică.

”Susținerea Campionatului Mondial are și părți bune și părți rele. Pe de o parte, ne ajută să promovăm Brazilia prin numărul mare de turiști care vor veni, pentru că trebuie să recunoaștem că suntem o țară cunoscută pentru acest joc și suntem mândri de asta. Pe de altă parte, există probleme sociale pe care această Cupă nu le va rezolva, precum cele legate de sănătate sau cele cauzate de inflația foarte mare din țara noastră. Din 1985 când dictatura a luat sfârșit în Brazilia mai multe guverne au încercat să reducă inflația, au fost aplicate până acum trei planuri de stabilizare a monedei naționele prin raportarea ei la alte monede mai puterice. Acum urmează alegeri în Brazilia, ceea ce ne liniștește și ne dă spreanțe. Sperăm totuși ca în ciuda tuturor problemelor să câștigăm Cupa Mondială, asta ne-ar face foarte fericiți”, a declarat Borghetti.


Cântărețul brazilian a venit și cu un cadou pentru Machado. Artistul i-a adus ceai Mate, gest apreciat de fotbalist. Machado i-a promis lui Renato Borghetti că își va face o cană cu ceai imediat ce ajunge acasă, la Cluj.

abonare newsletter