Sport

Craiova, Bistrița și Rapid, condamnate să joace în Liga a 2-a. Cele trei nu au primit licența pentru Liga 1!

CSU Craiova, Gloria Bistrița și Rapid București nu au primit licența pentru Liga I. Deși au șanse mari să promoveze, cele trei riscă să nu evolueze în Liga I în sezonul viitor dacă nu vor câștiga la apel.

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis să nu acorde licența pentru cele trei pretendente la promovarea în Liga I. CSU Craiova, Rapid București și Gloria Bistrița, pot face apel până vineri, conform prosport.ro.

Sâmbătă, Comisia condusă de Viorel Duru va da decizia finală. „Nu am emoţii privind verdictul Comisiei de Disciplină. Eu cred că până la urmă va fi bine. Mai e un lucru, FRF şi LPF ar trebui să aducă la fotbal oameni cu bani, care să investească, pentru că altfel fenomenul va dispărea. Nu poţi să dai afară aceşti oameni care vor să investească. Eu am cunoscut foarte puţini oameni în fotbal care au fost dispuşi să investească. Ei trebuiesc aduşi, nu îndepărtaţi. Aici sunt mulţi patroni de echipe care speră să câştige de pe urma fotbalului, ceea ce în Spania nu am văzut asta. Banii vin dacă faci performanţe”, a declarat Gică Craioveanu, directorul d eimagine al echipei oltene, conform DigiSport.


CSU Craiova ocupă locul 2 în B2, cu 24 de puncte, la 3 lungimi în față de Gloria Bistrița. Rapid se situează pe locul secund în B1, cu 26 de puncte.

abonare newsletter