Sport

Hercz îi ia apărarea lui Macingo: „A intrat într-o gașcă de tineri rău famați. Ei îl influențează negativ”

Alexandru Macingo, împreună cu câțiva prieteni de-ai săi, au băgat în spital mai mulți tineri doar pentru… amuzament! Boxerul de 16 ani riscă astfel să-și pericliteze cariera sportivă, una înfloritoare. Pugilistul este multiplu campion național la juniori și are șanse mari să cucerească un nou tilu în cadrul Finalei Campionatului Național, care se desfășoară în aceste zile la Cluj.

Sursa foto: evz.ro Sursa foto: evz.ro

„Are o voință de fier. E apreciat de toată lumea”

Omul din spatele performanțelor sale e Iosif Hercz. Antrenorul de la Voința Cluj a rămas perplex după ce a auzit de isprava elevului său, în condițiile în care acesta e un băiat și un sportiv apreciat de toată lumea. „Nu știu exact ce s-a întâmplat, erau mai mulți acolo. Îmi pare rău dacă a făcut acele lucruri. Vă dați seama, e de trei ori campion național și poate cuceri acum un nou titlu. E cel mai valoros dintre toți sportivii care participă la Finala Campionatului Național de Box… Ca sportiv are o voință de fier, e un talent ieșit din comun, e și un bun dansator, îl apreciază toată lumea”, a declarat Iosif Hercz pentru Monitorul de Cluj.

Suspendat din competiții

Hercz i-a găsit și circumstanțe atenuante elevului său. „Din păcate, de când a venit la Cluj a intrat într-o gașcă de tineri rău famați. Sunt niște ticăloși cu trei ani mai mari decât el, băieți de bani gata. Ei îl influențează negativ. Îl cunosc foarte bine pe Macingo, a fost și la mine acasă, e un băiat politicos”, a explicat antrenorul. Macingo va fi pedepsit pentru actul golănesc. „După concurs, va fi suspendat din competiții, dar încă nu am decis pe ce perioadă. Urmează să mă consult cu conducerea clubului”, a subliniat Hercz.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter