Sport

Smiley va concerta la All Star Game 2014. Ce alte surprize au mai pregătit organizatorii

Organizatorii All Star Game 2014 au pregătit numeroase surprize spectatorilor care vor fi prezenți în 15 aprilie la Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Pagina oficială a competiției a publicat programul zilei principale a evenimentului. Printre surprizele pregătite de organizatori se numără All Star Game-ul dedicat juniorilor, ce se va desfășura în deschiderea zilei de 15, cu începere de la ora 16.00, precum și un meci demonstrativ de baschet în fotoliu rulant, pus în scenă de Fundația Lamont.

Smiley va concerta

Spectatorii prezenți la eveniment vor putea asista și la un super-show marca Smiley, recitalul artistului fiind programat să înceapă la ora 18.15. Organizatorii au pregătit, de asemenea, un film-omagiu pentru cel care a dat numele Sălii Sporturilor, Horia Demian, unul dintre simbolurile baschetului clujean.


Piersic va face angajarea

Intonarea Imnului de Stat al României va fi făcută de către Dumitru Fărcaș, la taragot, iar angajarea pentru meciul dintre cei mai buni jucători ai Nordului și Sudului îi va aparține îndrăgitului actor clujean, Florin Piersic. Tradiționalele concursuri de aruncări de trei puncte și de slam-dunk-uri vor face, cu siguranță, deliciul spectatorilor!

Evenimentul se va încheia cu un microrecital al clujenilor de la trupa Personal.

Ultimele Stiri
abonare newsletter