Sport

UNDE se văd Liga I și Cupa Ligii?

E oficial! Liga I va putea fi urmărită, până în 2019, pe cele două posturi deținute de Arpad Paszkany. Drepturile de televizare au fost achiziționate de către societatea Intel Sky Broadcoast pentru următorii 5 ani.

"Look TV şi Transilvania Live au semnat cu societatea Intel Sky Broadcast contractul de cesiune de drepturi mass-media şi a achiziţionat de la LPF drepturile comerciale prinvind meciurile de fotbal din cadrul campionatului Ligii 1 pentru perioada 2014-2019, dar şi Cupa Ligii pentru perioada 2015-2019. Cele două televiziune vor primi drepturile aferente difuzării în direct, înregistrări, rezumate, online şi mobil, a meciurilor de fotbal din Liga 1 şi din Cupa Ligii", se arată în comunicatul emis astăzi de către oficialii celor două posturi de televiziune.

În acest moment, cele două posturi sunt gratuite și se află în grilele tuturor distribuitorilor. Situația se va schimba însă. "Posturile au iniţiat demersurile pentru renunţarea la regimul must carry începând cu data de 1 iulie 2014 şi vor solicita tarife pentru retransmisie din partea distribuitorilor, prin aplicarea prevederilor CNA. În acest context, cele două instituţii solicită tuturor distribuitorilor de servicii de programe audiovizuale interesaţi să retransmită contra cost posturile Look TV şi Transilvania Live, să trimită până la data de 10 apriilie 2014, oferta lor, urmând să fie contactaţi pentru discuţii şi negocieri suplimentare", se mai precizează în comunicat.
 

abonare newsletter