Sport

Teja, indignat că „U" nu are voie să joace pe Cluj Arena: „Nu înțeleg de ce trebuie să sufere echipa!"

Mihai Teja nu este de acord cu Comisia de Disciplină a FRF de a suspenda terenul „șepcilor” în urma evenimentelor de la Derby-ul Clujului. Tehnicianul le-a luat apărarea fanilor universitari, care au distrus toaletele și au vandalizat scaunele stadionului din Gruia, producând pagube în valoare de 60.000 de lei.

„Era foarte important să jucăm la Cluj, pe teren propriu. Nu înțeleg aceste decizii, clubul nu a greșit cu nimic. Trebuia să jucăm acasă. Ne convine o distanță mică și să fie un teren bun. Nu e normal ca echipa să sufere din cauza acestor lucruri. Referitor la devastarea toaletelor, nu ştiu dacă au fost fani ai Universităţii, cel puţin îmi doresc să nu fi fost ei. Indiferent cine a făcut acest lucru, este un gest incalificabil”, a declarat Teja.

Conducerea clubului universitar nu a anunțat încă locația de disputare a meicului cu Gaz Metan Mediaș. Oficialii echipei au trei variante: Târgu Mureș, Brașov și Bistrița. „Cu Mediaşul va fi un meci de 6 puncte, trebuie să depășim echipele cu care ne luptăm la salvare. Nu e îndeajuns că suntem peste linie, trebuie să ne și menținem acolo. Ca să fim mai liniştiţi, ne-ar trebui încă 2-3 pași buni, să ne distanțăm de contracandidate. Meciul cu Mediaș e mult mai greu decât cel cu CFR. Mie mi-a trecut euforia a doua zi după joc, dar sper ca şi băieţii să revină cu picioarele pe pământ. I-am motivat foarte bine înainte, le-am spus că vrem să intrăm în istorie. Mulți dintre ei au acordat interviuri după meci, deja unii îşi şi vedeau potretele pe pereţi”, a menționat Teja.

Ultimele Stiri
abonare newsletter