Sport

Pregătiri pentru derby. Ce au declarat antrenorii CFR Cluj şi U înaintea partidei

CFR Cluj va disputa luni unul dintre cele mai importante meciuri din acest sezon, atât pentru echipă cât și pentru antrenorul Vasile Miriuță, cu Universitatea Cluj, în etapa a 24-a a Ligii I de fotbal.

Tehnicianul feroviarilor susține că nu concepe ca meciul să se termine fără o victorie pentru echipa sa.

''Va fi derby-ul orașului, un meci foarte dificil, respectăm adversarul, tradiția, suporterii, dar este o partidă pe care trebuie să o câștigăm, indiferent cum. Că nu vom juca bine, că vom juca foarte bine, trebuie să câștigăm. Sper că se va sparge gheața și va fi prima victorie din acest an, cu toate că va fi foarte dificil. Nu știu dacă cei de la Universitatea sunt mai în formă decât noi, asta vom vedea luni'', a spus Miriuță, vineri, într-o conferință de presă.


Mihai Teja, antrenorul echipei de fotbal Universitatea Cluj, le-a transmis jucătorilor săi că au șansa să intre în istorie, dacă vor învinge pe CFR Cluj, luni, în derby-ul orașului, din cadrul etapei a 24-a a Ligii I.

''Le-am spus jucătorilor că este șansa lor să intre în istorie. Și dacă te lași a doua zi de fotbal, după o victorie cu CFR, poți spune că ai realizat ceva în carieră'', a declarat Mihai Teja, citat de site-ului oficial al clubului.


Mijlocașul francez Florent Sauvadet a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, cu drept de prelungire, cu clubul de fotbal Universitatea Cluj, potrivit site-ului oficial al grupării.

abonare newsletter