Sport

Ultimatum pentru Miriuță: „Bați «U» Cluj, rămâni. Dacă nu, pleci!"

Vasile Miriuță va fi dat afară dacă nu va câștiga derby-ul cu „U” Cluj, de săptămâna viitoare.

Șefii CFR-ului caută deja soluții pentru înlocuirea fostului tehnician al Ceahlăului.

Vasile Miriuță a scăpat pentru moment de demitere. Conducerea feroviarilor a decis să-i mai acorde o șansă băimăreanului. Antrenorul „vișiniilor” e obligat să câștige derby-ul cu Universitatea Cluj dacă dorește să-și prelungească șederea pe banca formației din Gruia.


Ședință de urgență

Șefii CFR-ului s-au întrunit ieri de urgență pentru a stabili viitorul echipei. Gruparea clujeană nu a obținut nicio victorie în 2014, aflându-se mai aproape de locurile retrogradabile decât de podium. Arpad Paszkany i-a transmis lui Miriuță că îi așteaptă demisia pe masă dacă feroviarii se vor împiedica și de rivala locală. Omul de afaceri și-a luat și măsuri de precauție. Boss-ul din Gruia i-a cerut lui Iuliu Mureșan să demareze negocieri cu antrenori străini pentru preluarea echipei în cazul în care Miriuță pică testul. Nu e exclus nici ca la derby-ul de lunea viitoare să asiste viitorul tehnician al CFR-ului.

Rednic a stat doar 4 etape

Miriuță ar fi al treilea antrenor pe care îl dă afară conducerea feroviară în acest sezon. Primul a fost Mircea Rednic, care a rezistat doar patru etape pe banca clujenilor. Petre Grigoraș a fost ceva mai norocos. Fostul tehnician al pandurilor a stat 15 runde la cârma trupei ardelene, timp în care a obținut 6 victorii, 4 remize și 5 înfrângeri. Grig a aflat din presă că a fost demis. „Sincer, nu mă așteptam. Echipa se afla pe un trend ascendent. Dar e decizia clubului și trebuie să o respect. Mi-aș dori ca pe viitor să mă întorc la CFR, să fac performanță acolo, pentru că există mult potențial”, a declarat Grigoraș la acea vreme.


Piccolo ratează derby-ul

Ca tacâmulsă fie complet, Vasile Miriuță nu va conta în confruntarea cu Universitatea pe unul dintre cei mai importanți jucători ai săi, Felice Piccolo. Italianul a încasat al patrulea cartonaș galben în remiza cu Corona Brașov și va absenta la derby-ul cu rivala din oraș. Tehnicianul băimărean se va putea baza însă pe Denilson Gabionetta și Najib Ammari, care și-au ispășit etapele de suspendare.

Prețuri modice

CFR Cluj a anunțat că va pune în vânzare bilete la derby-ul cu Universitatea, programat luni, 24 martie, de la ora 21.30. Față de alte sezoane, un tichet în sectorul galeriei „șepcilor roșii” costă doar 5 lei, în timp ce la tribune prețurile variază între 30 și 40 de lei. Biletele vor putea fi achiziționate începând de miercuri până vineri în intervalul orar 10.00-18.00, iar sâmbătă și duminică în fusul orar 10.00-16.00. Luni, în ziua meciului, tichetele pot fi cumpărate între orele 10.00 și 18.00, de la casele de bilete ale stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”. Fanii Universității au voie să cumpere doar un singur bilet! Aceștia trebuie să aibă asupra lor și buletinul de identitate la intrarea pe stadion, care se va face începând cu ora 19.00.


3 puncte a obținut Vasile Miriuță în 4 meciuri pe banca CFR-ului

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter