Sport

Prea mici în fața campioanei! "U" Mobitelco - Asesoft Ploiești 68-78

Trupa pregătită de Bobo Pintea a cedat categoric în fața rivalilor de la Asesoft Ploiești, scor 68-78 (9-19, 20-21, 22-14, 17-24).

„U” BT Mobitelco și Asesoft Ploiești au oferit un meci electrizant celor peste 3.500 de fani prezenți la Sala Sporturilor „Horia Demian”. Cele două rivale s-au întrecut în execuții spectaculoase, dar și în ratări incredibile.

Campioana României a avut un start de partidă fulminant. Ploieștenii și-au ușurat misiunea după ce și-au adjudecat primul sfert la 10 puncte diferență, profitând și de erorile comise sub panou de către jucătorii clujeni. Universitarii au pus piciorul pe accelerație în sfertul secund, însă tot oaspeții au plecat la cabine cu un avantaj liniștitor, de 11 puncte (29-40).


S-au trezit prea târziu

Urecheați la vestiare de către Bobo Pintea, „studenții” au strâns rândurile în sfertul al treilea. Cu o apărare mai exactă și mai mai agresivi în ofensivă, gazdele au reușit să se apropie la trei lungimi de adversari cu zece minute înainte de final (51-54). Ultimul sfert a fost la fel de încins. Clujenii au încercat să revină pe tabelă, dar elevii lui Vladimir Arnautovic au gestionat mai bine finalul de joc și au obținut astfel victoria.

Meciul nu a fost însă lipsit de incidente. Pe final de joc, Mohammed a într-un clinci cu fanii clujeni și a fost trimis mai devreme la vestiare de către brigada de arbitri.


Marcatori:

„U” BT Mobitelco: Hargrove 21p, Kuburovic 15p, Silvășan 10p, Lalovic 9p, Baciu 5p, Sparks 4p și Cuic 4p

Asesoft Ploiești: Mohammed 17p, Krapic 14p, Lee 14p, Popovici 10, Guțoaia 9p, Tica 7p, Szijarto 3p, Adamovic 2p și Burlacu 2p

Ultimele Stiri
abonare newsletter